Hopp til hovedinnholdet

Prosjektledelse i matvareindustrien

Velger du å jobbe med prosjektledelse i matindustrien tar du samtidig et verdivalg. Mat er verdens viktigste råstoff og påvirker alle mennesker – hver dag. Derfor er produksjon av mat ikke noe som kan tas lett på. Hos oss får du anledning til å jobbe med noen av Norges beste innen teknologi til matindustrien.  Her får du anledning til å jobbe med de beste fagressursene innenfor ulike disipliner i bransjen og med oppgaver for både små matprodusenter og store industrianlegg – alle er like viktige for oss.

Vi søker en prosjektleder som ønsker å heve kvaliteten i leveranseprosjektene våre, fra innsalg til ferdigstillelse og overlevering til kunde, en prosjektleder som kan heve nivået på prosjektgjennomføring i bransjen og som har noen svar på hva som skiller en god prosjektleder fra resten. 

Viktigste arbeidsoppgaver vil være:

  • Lede komplekse prosjekter med flere mennesker, flere faggrupper og skape teamfølelse i prosjektet, du vi måles på leveranse innenfor kvalitet, tid og kost
  • Lede prosessingeniører, disiplinledere, leverandører og andre støttefunksjoner i prosjektgjennomføring
  • Bistand til salgsavdeling ved tilbudsutarbeidelse
  • Strømlinjeforme prosjektene
  • Budsjettering og økonomioppfølging
  • For den rette kandidaten ønsker vi å tilby en rolle som gruppeleder for 12 prosessingeniører

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Utdannelse som ingeniør/sivilingeniør
  • Erfaring med komplekse leveranseprosjekter
  • Evnen til å skape entusiasme og gode relasjoner til kollegaer, kunder og samarbeidspartnere

Vi søker en positiv og strukturert person med gode samarbeidsevner som evner å påvirke, implementere "best practice" både i egne prosjekt og i selskapet forøvrig, du kan neppe være opptatt av alt skal være på stell fra start, men snarere trigges av å følge de rutiner, strukturer og maler som finnes, samt videreutvikle disse og eventuelle mangler. Stillingen rapporterer til prosjektdirektør. Vi kan tilby allsidige og utfordrende arbeidsoppgaver i et motiverende og uformelt arbeidsmiljø. Du vil samarbeide med noen av bransjens mest erfarne fagfolk, og få bred kunnskap om matindustrien. Det vil være en del reisevirksomhet.

Vi behandler søknader fortløpende! 

Ta gjerne kontakt med Tomas Kersten kersten@dynamicpeople.no +47 930 22 522 for spørsmål. Søknad sendes fra denne nettsiden.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.