Hopp til hovedinnholdet
Kjøtt

Råvarebehandling

Emulgering, forming, slicing, pølsestoppere, kokegryter, røk og annen temperaturbehandling.

Sluttproduktets kvalitet fastlegges av råvarekvalitet og råvarebehandling. Det er derfor avgjørende at man i beslutningsprosessen velger det utstyret som får frem den optimale kvaliteten. Skala har mangeårig erfaring som sikrer det endelige resultatet.

Tining ved hjelp av mikrobølger eller radiobølger - batch og tunell
Veiing og mellomlagring av produkter i en standardiseringslinje.
Mekanisk separasjon av bein, kjøttprodukter, sener mm
APIS Spektron inline analyse
Vi samarbeider med ledende leverandører av kverner og blandere, bla Karl Schnell og Weiler.

Mer informasjon

Magnus Wahlgren

Salgssjef kjøtt og andre næringsmidler

90 01 53 32

(Fjern SPAMFILTER fra adressen)

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.